2006/01/13

Zlatan kommer inte till galan!

Katastrof, Zlatan kommer inte! Jamenvaf... har vi inte nyss läst det? Det är tydligen dags för en ny gala och alla förfäras över att stjärnorna inte kommer (Zlatan) eller att de kommer (Anja). Om man man nu prompt ska ordna en gala finns några punkter man skall hålla sig till.
(1) Låt inte sportkommentatorer agera värdar. Med tanke på att Arne Hegerfors förmodligen är den som klarat det bäst hittills så säger det sig självt.
(2) Försök undvika att pristagande sportstjärnor skall hålla tal. Blir sällan bra.
(3) Håll för allt i världen atleterna borta från scenen. Det är inte roligt att se dem utklädda som pajasar stå och mima till en käck låt. Detta är viktigt så vi tar det igen. Det är inte roligt att se dem utklädda som pajasar stå och mima till en käck låt.
Idrottsstjärnor gör sig bäst utomhus i en slakmota med is i skägget!

2 comments:

Kent Brockman said...

Därför skall man lägga ner galorna helt och hållet. Då slipper man allt av kassa värdar, menlösa tacktal och patetiska uppträdanden. Vem ville se allt till att börja med!?

Ser fram emot 5-milen under OS, helst med en rejäl bakfylla. Fast nu kör de väl med masstart, så tävlingen blir inte så fruktansvärt lång, om än mer överskådlig.

[cmh] said...

TV-sportens nye krönikör Jonas Karlsson har börjat bra genom att först inta en sund pessimistisk inställning och säga att Sverige tar noll guld i OS för att sedan i radion dissa idrottsgalan. Då kan man nästan förlåta att han inte kan hålla reda på placeringar, tider och åkare när han kommenterar längdåkning.