2008/03/31

Saker att oroa sig över inför allsvenskan

IFK Göteborg vann allsvenskan förra året och truppen har knappt blivit sämre till i år. Läge för nytt guld alltså? Njae, som orationell supporter hittar man alltid saker att oroa sig över.

# Skador. Förra året hade Blåvitt flyt med skador och avstängningar. Man var en skada och en avstängning i backlinjen ifrån att behöva kasta in en kallsvettig junior.

# Thomas Olsson. Han var sjukt viktig förra året och lyckades då hålla sig frisk i stort sett hela säsongen. I år är han inte med i premiärtruppen p.g.a. skada. Edit: Olsson är frisk men petad. Svag form kan dock bero på skadan under försäsongen. Lite konstigt att han inte ens är med i truppen ändå...

# Adam Johansson. Truppens ende naturlige högerytterback har fortfarande inte repat sig efter operation och har missat hela försäsongen.

# Marcus Berg. Han spelar i Groningen och inte i IFK i år.

# Målvaktssituationen. Efter köpet av dansken känns det tryggare men visst var han ute och hängde tvätt några gånger i Kalmar-matchen.

# Ragnar Sigurdsson. Lyckas han verkligen vara lika lysande som förra året? Om han är det är risken överhängande att han blir såld under EM-uppehållet.

# Jag. Jag kommer börja besöka Ullevi igen. Förra året såg jag inte en enda match live och vi vet ju alla hur det gick då.

No comments: