2009/08/10

Boll

* Efter Blåvitts knackiga resultat på sistone bestämde jag mig för att tvätta matchtröjan i ett försök att påverka deras insats i positiv riktning. Igår var spelet fortfarande knackigt men resultatet var bättre...

* Enligt bild hos Bara Ben så var varken Hysén eller Stiller offside vid 1-1 målet, så Allbäck, Bengan och GP kan sluta gaffla om det. Däremot så håller jag med puckeyskribenten Leman om att regeln om att spelare som inte deltar i spelet inte kan vara offside är fånig. Jag har skrivit det förr; deltar man inte i spelet har man inte på planen att göra. Nu spelar det ju ingen roll eftersom Stiller inte var offside hur man än tolkar reglerna.

* 17-åringen Dyrestam fortsätter att imponera trots viss valpighet. Mustafa visar också potential och Bärkroth är en favorit sedan förr. Nye islänningen Bjarnasson har dock en hel del kvar att bevisa även om han blev bättre sedan han slapp vänsterkanten (som han ju ändå aldrig lyckades hålla mot Hapoel).

* Leman noterar dessutom att ofoget med att folk inte kan använda de och dem korrekt sprider sig. När skall omvärlden vakna?

No comments: