2009/11/16

Gissa tunnelbanestationen


Tips: alla ligger i Stockholm...

8 comments:

Kent Brockman said...

Kungsträdgården, är jag hyffsat säker på...en av de få som jag besökt öht. Och det går att fuska lite på bilden genom att studera skyltar. ;)

Kent Brockman said...

Var den andra bilden som är Kungsträdgården. Funkar inte så bra att börja meningar i skallen och inte skriva ut den delen.

Maria Abrahamsson said...

Jag tror att den andra bilden är T-centralen faktiskt (den återöppnade blå linjen för att vara exakt). Och den sista tror jag är gamla stan fast jag inte riktigt tycker att husen i bakgrunden stämmer. Den tredje är jag ganska säker på att jag har varit på men jag kan inte komma ihåg var det är. Och den första känner jag inte igen alls...

[cmh] said...

Kent, du har rätt, det går att fuska men då gäller det att läsa på rätt skylt ;) Kungsträdgården är en av stationerna men inte nummer två, det är T-centralen precis som Maria hävdar. Rätt även på Gamla stan.

Maria Abrahamsson said...
This comment has been removed by the author.
Maria Abrahamsson said...

Så en av de andra två är Kungsträdgården alltså. Det är nog bäst att jag erkänner mig inte ha en aning om någon av dem i så fall... Undrar om det kan vara Göteborgsluften som orsakar detta?

[cmh] said...

Just det, man kanske skulle avslöja svaren också. Topp till botten:

Kungsträdgården
T-centralen
Aspudden
Gamla stan

Ytterligare några på http://picasaweb.google.com/martin.heden/TBana#

Matte said...

Såg på den första att det var Stockholm, har ingen aning om hur tunnelbanan där fungerar så kan inte gissa på var stationerna ligger...