2007/01/11

Köp ett (jävligt litet) land

Old news, men...
Sealand är till salu! För 750 miljoner euro kan du få ta över en liten, men ändock suverän, stat. Det krävs dock lite stake att styra det pyttelilla landet som som faktiskt utkämpat och vunnit ett krig. Kolla in The Principality of Sealand om du inte redan gjort det.

6 comments:

Kent Brockman said...

Man skall nog vara försiktig och inte slänga sig in i en affär omedelbart. Sealand brann ganska illa för ett tag sedan och det är osäkert i vilket tillstånd som plattformen har.
Är möjligt att det krävs rejäla investeringar för att få upp den i dugligt skick efter köp.

Anonymous said...

är för lat för att maila men vill säga att jag gillar din sida. fotboll förknippas inte allt för ofta ihop med kloka ord och det sköna ämnet ångest. förresten, mer bensodiazepiner och sertralin till folket.

men calgary? ok om det finns bra arbete där, men kylan! Kommer inte Junior boys från Canada?

mvh
p i Lorensberg

Anonymous said...

oops glömde.. läs per lagerkvists lyrik om you´re in to ångest. "i aftonland" från -53 är hans bästa lyriksamling.

/p

[cmh] said...

p

Tackar för tipset. Kylan i Calgary är inte så farlig. Vilket är värst -15 och solsken eller +2 och snett regn? Dessutom kommer det ofta in varma chinookvindar över bergen som kan höja temperaturen med 10-20 grader i ett nafs. Att bo på prärien kan dock vara lite trist men det vägs lätt upp av närheten till Klippiga Bergen. Bra fotboll är lite lurigt att hitta dock...

Kent Brockman said...

p:

Visst är Junior Boys från Canada. Senaste skivan är riktigt bra, såg dem på Pustervik i höstas.

mj said...

The Pirate Bay vill tydligen ha stället. Enligt Metro har de startat en insamling. Sidan är för tillfället omdöpt till "Pirates of Sealand".