2010/01/01

Summering och utsikter

När jag läser förra årets nyårsdagspostning så verkar jag där främst lova att jag skulle vara en mer initiativrik människa under 2009. När man nu kan summera 2009 kan man väl säga att det gick sådär på den fronten. Året bjöd inte på några större äventyr, varken amorösa eller i form klättring och vandring. Några dagar i Jotunheimen stillade den värsta hikingabsitensen. Det enda området som åtnjöt någon särskild ökning i initiativtagande var boendesituationen som resulterade i att det nu bloggas från en belånad bostadsrätt i Kålltorp istället för en hyresrätt i Gamlestan.

I år har det också varit populärt att i media försöka summera 00-talet, något som blivit ganska tröttsamt i längden, men när man funderar på var man själv befann sig för tio år sedan och var man är idag blir tanken något mera hisnande. Det känns både nära och väldigt långt borta på samma gång. Prova själv.

När det gäller löften och förhoppningar inför det nya året så ligger jag lågt. Man kan ju alltid hoppas på intressanta arbetsuppgifter, träffa trevlig flicka samt SM-guld för Blåvitt.

Peace out.

No comments: