2006/11/18

Fler kanadensiska observationer

Jag kan fortfarande bli lite fascinerad av att bo i en amerikansk film. Skolbussarna är verkligen gula, folk köar faktiskt i sina bilar vid drive-through-hamburger-haket, man går omkring med halvliters kaffemuggar med plastlock och de som inte har en pick-up eller SUV har åtminstone en stor bil. Till och med universitet har en eller två "crossing guards" som håller reda på folk och trafik under den värsta morgonrusningen vid LRT-hållplatsen. Min hyresvärd har en pick-up som går på propan och han spelar curling. Dessutom har vi har en avfallskvarn, bara en sån sak...

5 comments:

Kent Brockman said...

Kan tänka mig att det blir mycket curlinghets då. Heja Peja!

Kent Brockman said...

Glömde; "åååååååhhh, SOPA!"

slabbe said...

Lägg upp lite snygga bilder på den vackra bergsutsikten du pratade om! Mountaineeringpr0n, plz!

mj said...

Du har inte blivit stoppad av folk som undrar varför du är ute och går (alltså, till skillnad från åker SUV)? Eller den kanske bara händer söder om gränsen. Asia tyckte det kändes lite konstigt.

[cmh] said...

Slabbe:

Jag får hugga tag i kameran någon morgon när det är molnfritt. Förskte ta en nattbild på staden och Calgary Olympic Park (skidbacke och hoppbacke) som är rejält upplyst på kvällarna men lyckades inte få kameran att vara still tillräckligt länge för att det skulle bli en vettig bild.

mj:

Inte blivit stoppad än men jag tror jag har för få mätpunkter för att kunna säga att det bara sker söder om gränsen.