2007/02/25

Lördag

Tog med mig kameran i lördags och det blev en halvdan fotodagbok. Håll till godo.

Busshållplatsen i villaområdet där jag bor. På väg till universitet.

Det är World Cup-final för skridsko-touren i Calgary nästa helg. Denna helgen har de några slags inofficiella förberedande tävlingar för att känna lite på isen (som är den snabbaste i världen). Min rumskompis holländaren, som egentligen är maratonskrinnare, hade lyckats nästla sig in och fick däng på 1500 m av en tysk OS-medaljör.

Kort promenad från ovalen till kontoret. Notera teleskopet på taket.

Jobb. Datanalys och artikelskrivande. Yay!

Drog iväg på en löprunda men eftersom jag missade att ta med kameran till löparbanorna så fick det bli en bild på de svettiga skorna efteråt istället.

Handlade på COOP på vägen hem.

Här borde det ju finnas bilder på när jag svänger mina lurviga i Calgarys pulserande nattliv men sorgligt nog så satt jag i soffan med en öl och kollade film. Sigh.

3 comments:

Biggus Piggus said...

Trevligt! Noterade att det är fint dagsljus på alla bilderna. Antar att Calgary är så mycket längre söderut jmf med Svedala att vintrarna inte är lika dystra och mörka. Första bilden gav mig hemlängtan. Snön som smälter i dagsmejan... Suck.

Biggus Piggus said...

Vänta lite här nu va! Det står "lördag" och du är på jobbet??? Något luktar här, och det är inte hallon... :)

Har alla post-docs det så här? 2 av 2 jag känner jobbar på helgen...

[cmh] said...

Calgary ligger längre söderut än Göteborg men norr om Malmö. Eftersom det mycket riktigt är lördag så var jag inte uppe vansinningt tidigt, busshållplatsbilden är tagen ca 9:20. Dessutom var det en fin klar dag, därav ljuset. Idag är det lätt snöfall och dålig sikt...