2007/05/08

Blandad kompott

Det växer så sakteliga ut konstiga gröna grejer på träden, det gräs som alltid varit gult börjar anta en annan färg och kvicksilvret kryper nära 20 graderstrecket. Kan det vara vår? Nog bäst att vänta till efter Victoria Day innan man proklamerar det.

Huset har numera bara en hund. Lady fick sin sista vila i fredags. Den sista tiden ville hon inte äta särskilt mycket, hon hade svårt att gå och problem med njurarna. Hennes tid var kommen men det hindrar inte hyresvärd J från att vara lite nere. Lady var för övrigt en blandning av schäfer och greyhound. Kan inte låta bli att undra hur det egentligen gick till.

Löparknä suger.

Det blir vaktombyte i rummet bredvid mitt. Jag har slitit ut en holländare. Näste man till rakning blir en kinesisk post doc.

Klicka här ni som inte redan gjort det. Nästan pornografi.

3 comments:

Kent Brockman said...

Om pappan var schäfer så hade han behövt vara jäkligt snabb. Om morsan var schäfer märkte hon nog inget öht. ;)

Får tårar i ögonen av att se Vasques mål, har nog sett det minst 50 ggr redan.

Biggus Piggus said...

Tja, vad ska man säga. Snyggt mål. Ser ju lovande ut med tabellen också så långt. Kanske [cmh] för tur med sig när han är på en annan kontinent? ;)

Hoppas kinesen är trevlig.

Dr Jempa said...

Åh, vilket mål! Livet blir inte mkt bättre än så här...

Och som soon-to-be-disputerad biolog kan jag intyga att brockmans beskrivning av hur en schäfer-vinthundskorsning går till är helt korrekt och dessutom en aning fyndig! ;)