2007/05/29

Time goes by...

Jaha, ett år äldre igen. Den här gången kan jag nog säga att jag blivit lite visare, eller åtminstone rikare på erfarenheter. Jag vidhåller dock fortfarande att att överleva ytterligare ett år egentligen inte är någon större bedrift. Självklart bör man ta varje tillfälle i akt att fira något men det finns betydligt större bedrifter att fira som dessutom tenderar att dyka upp oftare än födelsedagar*.

Jag börjar så sakteliga, om än motvilligt, acceptera att jag inte är 25 längre. Trots det var en del av mig var lite nöjd när jag fick visa leg i liqour storen** härom månaden.

*Dessutom är inte tid kvantiserad på makroskopisk skala så det är lite fånigt att prata om att man en dag plötsligt blir äldre.

**Liqour storen är en riktigt grotesk användning av engelska ord i en svensk text men spritbutik låter inte särskilt sofistikerat.

4 comments:

Abstinence Kid said...

Grattis!

Anonymous said...

Själv fick jag visa leg samma dag som jag fyllde 30! Gubben i kassan såg lite förvånad ut när detta uppdagades och 60-årig tanten bakom mig i kön frågade om även hon skulle visa leg...

slabbe said...

Säg som det är istället; du var i spritbutiken! Grattis! 31 är för övrigt ett primtal. :)

Biggus Piggus said...

Hadenäran! Vid 31 är man fortfarande ung och stark!